PVC STOLARIJA

PVC stolarija je danas popularan izbor kod mnogih, zbog svojih odličnih toplinskih karakteristika i prihvatljive cijene.

MALOPRODAJA

Ova vrsta stolarije odličan je izbor iz više razloga: ne zahtjeva posebno održavanje, jako je izdržljiva, ekološki je prihvatljiva (može se reciklirati) te pruža optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju što ujedno rezultira u izvrsnoj uštedi energiji i novca.

PROFIL 70mm

Profil 70mm pruža bolju zvučnu i termičku izolaciju zahvaljajući svojoj ugradbenoj širini od 70mm i 6-komornoj tehnologiji.

Ima dvije brtve i dolazi u pet različitih boja:

  • Bijela
  • Mahagonij
  • Tamni i Zlatni Hrast
  • Antracit
PROFIL 86mm

Koja je razlika između profila 70mm i 86mm? Razlika je mala u milimetrima, ali velika u praksi,

Profil 86 pruža još bolju izolaciju radi svoje veće ugradbene širine i opremljen je sa 3 Brtve, ako na to dodamo staklo od 36mm ili 44mm dobivamo najbolju moguću izolaciju do čak Ug=0,86 Wm2K.

USLUGA PROIZVODNJE

Kao zastupnici profila Spectrum u Hrvatskoj i dalje,imamo i svoju proizvodnju naš stručni tim sa svojim znanjem,kvalitetnim okovom i novim strojevima iz EU proizvodi svaki oblik PVC stolarije po želji i narudžbi.
(Na našu stolariju nudimo garanciju 5 godina,na okov 5 godina,a na montažu 2 godine.)

USLUGA MONTAŽE

Također vršimo uslugu montaže i dovoza nova stolarije i demontaže i odvoza stare stolarije.
Naši monteri imaju dug niz godina iskustva montaže i demontaže i kao takvi garantiramo na te usluge čak dvije godine.

VELEPRODAJA

Uz naše kvalitetne usluge koje nudimo u Maloprodaji isto tako nudimo i usluge Veleprodaje. Vinsa Plastik je glavni zastupnik profila Spectrum u Hrvatskoj.

Profili Spectrum proizvode se u Poljskoj po Britanskoj tehnologiji, te posjeduje sve važeće ateste i certifikate EU. Na našem skladištu imamo sav potreban materijal (profili,ojačanja,okovi,stakla, izo i dekorativni paneli....) za izradu PVC stolarije.